2 Comments

 1. Henk, wat doe je me aan. Jouw dagelijkse studie over openbaring is sinds gisteren weg. Is daar een rede voor, geen probleem. Maar is het gewoon een vergissing, dan graag weer elke dag op jouw website.
  Vraag: hoe geef ik commentaar of verbeteringen door van jouw openbaring studie? Soms denk ik “dat klopt niet” ( voortschrijdend inzicht) en af en toe zit er een schrijffout in.
  Met vriendelijke groet van Dieter en An uit Italië
  PS: We blijven Hem verwachten. Hij komt bijna eraan. Misschien dit jaar, want als ik om me heen kijk, wat een ellende en rotzooi. Lijkt wel Sodom en Gomorra en al dat fake nieuws, die onzin en de waarheid is ver te zoeken, de leugen regeert. Pfff……

  1. Dag Dieter, klopt, ik ben met een herschikking van de site bezig en het dagboek is redelijk gedateerd inmiddels, daarom heb ik het verwijderd. Als je belang hebt kan ik je het boek wel mailen, dan kun je er rustig thuis je tijd aangeven.
   Ja, de Heer zal zeer zeker spoedig komen. Verschil met het verleden is de totaliteit van de rotzooi, om je woorden te gebruiken. Het is overal narigheid, je kunt de media niet meer vertrouwen, zeggen allemaal wat de overheid dicteert en andere meningen worden verwijderd van de social media.
   Op zaterdagavond, dus vanavond weer doe ik met Gert v.d. Weerd een Bijbelstudie voor Family7, ik weet niet of je die zender kunt ontvangen, anders wellicht via de pc. Gert heeft ook een boek over Openbaring geschreven met bijzondere inzichten. Ik weet niet precies wanneer dit uitkomt, maar met een paar maanden zal het zeker zover zijn.
   Verbonden in de Heer die heel spoedig komt.groeten ook van Betty

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *